Novosti & Blog

[ZAPOŠLJAVAMO] Tražimo osobu za odjel prodaje

27.04.2023. |
Jung Sky 9A-JSE


Cilj br. 1 u 2023. godini je postignut: povećali smo flotu još jednim, ukupno trećim mlažnjakom. Cilj broj 2 je proširiti i pojačati naš tim. Oglas za dispečera leta je već vani, a u ovom članku započinjemo potragu za novim kolegom ili kolegicom u odjelu od kojeg svaki let počinje:

 

PRODAJNI PREDSTAVNIK
(m/ž)

 

Mjesto rada: Zagreb

O ULOZI:

Nećemo puno filozofirati. Želimo osobu usmjerenu na rezultate, ali koja voli razmišljati o tome kome i zašto prodaje te kako svoju ulogu kontinuirano činiti važnijom i vrijednijom.


TVOJA ZADUŽENJA BIT ĆE:

  • Komunikacija s kupcima, u najčešćem slučaju - brokerima (posrednici između operatora i putnika),
  • kreiranje ponuda, ugovaranje i prodaja letova te eventualnih dodatnih usluga poput cateringa, transfera iz zračne luke ili prema njoj i sl.,
  • intenzivna komunikacija s Jung Sky odjelom Operativnog centra zaduženog za pripremu leta i pozicioniranje zrakoplova,
  • izrada ugovora i računa,
  • ažuriranje rasporeda planiranih letova i baza podataka kupaca,
  • pronalaženje zamjenskih zrakoplova za kupce u slučajevima kada operacije nije moguće izvesti sa zrakoplovima kompanije Jung Sky,
  • ostali poslovi po uputi Poslodavca i voditelja Prodaje.


KAKAV PROFIL OSOBE TRAŽIMO:

Tvoj CV mora pokazati da imaš iskustvo rada u prodaji u trajanju od najmanje 2 godine. Iskustvo rada u avijaciji je definitivno prednost, posebno ako je riječ o prodaji.

Od presudne je važnosti da se izvrsno služiš engleskim jezikom, kako u govoru tako i u pismu. Razina znanja mora biti minimalno B2, a je li tomu tako provjerit ćemo na razgovoru za posao.

Proaktivna si osoba, analitična, motivirana i organizirana.

Imajući u vidu da prodaja u poslovnoj avijaciji nema puno pravila te da se klijenti javljaju i kasno navečer te subotama i nedjeljama, osoba si koja je izuzetno fleksibilna po pitanju radnog vremena i nemaš problema s radom u smjenama te vikendima.


Ako ti se opisana pozicija svidjela i zadovoljavaš navedene kriterije, molimo te da nam svoj CV i motivacijsko pismo pošalješ na posao@jungsky.hr

Rok za prijavu je 23:59h, 8. svibnja 2023.

Slanjem prijave pristaješ na upotrebu i pohranjivanje osobnih podataka u svrhu selekcijskog postupka. Mala napomena: Jung Sky će kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.


JUNG SKY je privatna aviokompanija iz Hrvatske koja djeluje na tržištu poslovne avijacije. Osnovani smo 2009. godine, našu flotu u ovom trenutku čine tri Cessna 525A CJ2 mlažnjaka, a letačke operacije uključuju skoro 1300 letova godišnje na više od 200 zračnih luka i aerodroma diljem Europe te sjevera Afrike.

Volimo svoj posao i svoju dugogodišnju ulogu u ovoj dinamičnoj, raznovrsnoj i izazovnoj industriji poslovne avijacije, a ovim ti putem nudimo priliku da nam se priključiš i postaneš dio naše vrlo lijepe priče koja se kontinuirano razvija. 

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us