Upoznajte
naša krila

Jung Sky flota sastoji se od dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka.

Riječ je o vrlo popularnom poslovnom avionu za kratke i srednje dugačke letove koji bez problema operira s kraćih pista što omogućuje korištenje velikog broja manjih aerodroma. Dolet mu je oko 2500 km (1400 nautičkih milja), a time je moguće doseći većinu odredišta u Europi i sjevernoj Africi bez zaustavljanja.

Opremljen je s dva mlazna motora koja osiguravaju miran i tih ugođaj u putničkoj kabini pa su i duži letovi izuzetno udobni. Visina krstarenja od 13500 m jamstvo je ugodnog leta jer su na tako velikim visinama turbulencije vrlo rijetka pojava. Maksimalan kapacitet jednog aviona je 6 putnika.

Voljeli bismo da ste ovdje s nama, ali ako ne možete biti - ova virtualna šetnja je sljedeća najbolja stvar! Ukrcajte se i razgledajte. Pogledajte avion izvana i prošećite po njegovoj unutrašnjosti. Razgledajte pilotsku kabinu i putnički prostor, iz udobnosti svog doma.

Ukrcajte Se

Voljeli bismo da ste ovdje s nama, ali ako ne možete ova virtualna šetnja je sljedeća najbolja stvar! Ukrcajte se i razgledajte. Pogledajte avion izvana, prošećite po njegovoj unutrašnjosti. Razgledajte pilotsku kabinu, putnički prostor i ostali dio, iz udobnosti svog doma.

Jung Sky flota sastoji se od dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka. Riječ je o vrlo popularnom poslovnom avionu za kratke i srednje dugačke letove koji bez problema operira s kraćih pista što omogućuje korištenje velikog broja manjih aerodroma. Dolet mu je oko 2500 km (1400 nautičkih milja), a time je moguće doseći većinu odredišta u Europi i sjevernoj Africi bez zaustavljanja. 

Opremljen je s dva mlazna motora koji putničkoj kabini osiguravaju miran i tih ugođaj pa su i duži letovi izuzetno udobni. Visina krstarenja od 13500m garancija je ugodnog leta jer su na tako velikim visinama turbulencije vrlo rijetka pojava. Maksimalan kapacitet jednog aviona je 6 putnika.                                                                 

Follow us