Najbolji način
poslovnog putovanja

Jung Sky vam nudi više od usluge prijevoza. Nudimo vam fleksibilnost određivanja vlastitog plana puta na temelju vaših potreba, čime vam osiguravamo potpunu slobodu putovanja. Jedinstvena kontaktna točka tijekom puta olakšava planiranje, pripremu i koordinaciju putovanja. 

Odaberete li privatni prijevoz za vaš poslovni put, odabrali ste slobodu izbora i broja destinacija, duljine boravka u svakoj i vrijeme odlaska. I sve to bez nepotrebnog zadržavanja na aerodromima, kašnjenja pri ukrcaju ili iznenadnih otkazivanja leta.

Privatnost

Cijeli avion je samo za vas i vaše poslovne partnere.

Efikasnost

Umjesto da trošite vrijeme čekajući sljedeći let, naše posade su spremne i čekaju vas.
 

Iskustvo

Naše iskusno letačko osoblje pažljivo je odabrano kako bi pružilo siguran i udoban let.
 

Privatni let u usporedbi
s redovnim linijama

Ponudu ćemo usporediti na primjeru poslovnog leta na ruti Zagreb - Milano - Zagreb. Zamislite da putujete iz Zagreba u Milano s četiri poslovna partnera na sastanke koji su u ponedjeljak u 10 sati te završavaju isti dan oko 16 sati. Slijedi usporedba dvaju scenarija na istom primjeru, tj. korištenje komercijalnog leta u usporedbi s korištenjem naše usluge.

Putovanje redovnim linijama

Na put morate krenuti u nedjelju jer ponedjeljkom ujutro nema redovnih linija. Po dolasku u zračnu luku morate obaviti check in koji obično podrazumijeva čekanje i puno raniji dolazak. Ne postoji redovna linija, pa ćete na putu morati presjedati.

U Milanu morate noćiti jer ste došli dan ranije. Nakon sastanka morate žuriti u zračnu luku s obzirom na fiksno vrijeme leta ili ponovno morate prenoćiti te ujutro ići na avion. Svaka od ovih stavki samo povećava ukupni trošak puta, kako za vas tako i za svakog vašeg kolegu koji putuje na isti sastanak.

Prednost privatnog prijevoza

U zračnu luku dolazite u ponedjeljak deset minuta prije leta, prolazite bez check in procesa i čekanja na ulazak. Za sat vremena ugodne vožnje sa svojim kolegama dolazite u Milano i na sastanku ste u 10 sati.

Nakon završetka sastanka, zrakoplov i posada vas čekaju, bez obzira produži li se sastanak ili završi ranije. To znači kako već u 16:45 možete biti na letu za Zagreb u koji stižete do 17:45. Time primarno štedite dragocjeno vrijeme te se puno mirnije možete fokusirati na nastavak poslovnih obaveza. 

Follow us