Novosti & Blog

[NOVI LJUDI, NOVE FUNKCIJE] Promjene u odjelima kompanije

10.06.2022. |
Promjene u odjelima kompanije


Uoči nove ljetne sezone koja bi po svemu sudeći i ove godine u mnogočemu mogla biti rekordna, tri Jung Sky odjela doživjela su određene promjene. Stigao nam je jedan novi kolega, jednog 'starog' kolegu smo vratili u svoje redove, proslavili smo jedno unaprjeđenje te imali i jednu 'zamjenu' odjela.


Darija Janković Šprajc: Nova voditeljica operativnog centra

Darija je u Jung Skyu već 10,5 godina. Počela je u prodaji, nastavila kao dispečer leta, a od sredine svibnja ove godine Darija je naša nova voditeljica Operativnog centra (OCC). Čestitamo Darija! Ovaj vrlo važan odjel kompanije ne može biti u boljim rukama.

Darija Janković Šprajc_Jung Sky


Marin Klanac: Povratak u Jung Sky

Marin je u Jung Skyu bio od srpnja 2017. do lipnja 2021., a prošlog mjeseca vratio se u naš prodajni tim. S obzirom da se ljetni raspored svakog dana sve više puni, a upita nikada nije bilo više, tajming definitivno nije mogao biti bolji jer itekako pomaže da smo dobili čovjeka koji je prodaju privatnih letova već odavno 'doktorirao'. Dobrodošao natrag Marine!

Marin Klanac_Jung Sky


Alen Gere: Prelazak iz prodaje u Operativni

Alen od početka ovog mjeseca ima novu vizitku jer je odjel prodaje zamijenio odjelom Operativnog centra (dispečer leta). Alan je važan član našeg tima još od ožujka 2018., a nakon što je četiri godine komunicirao s brokerima te manevrirao informacijama poput cijene leta i raspoloživosti aviona, sada će se u OCC-u i pod Darijinim vodstvom suočiti s novim klijentima, partnerima i izazovima. Sretno Alene! Želimo ti puno uspješnih godina u Opsu.

Alen Gere_Jung Sky OCC department


Denis Grgurić: Najnovije pojačanje kompanije i našeg maintenance odjela

Naš odjel za održavanje zrakoplova postaje sve jači i sve brojniji. Jako nam je drago što nam se pridružio tako iskusan stručnjak jer Denis je prije Jung Skya četiri godine proveo u LS Technicsu, a prije toga čak 18 i pol godina u maintenace odjelu Croatia Airlinesa. Voditelj odjela je naš tehnički direktor Davor Bujan, a Denis se pridružio Davoru Bradovskom koji je u Jung Skyu od listopada prošle godine.

Denis Grgurić_Jung Sky

 

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us