Novosti & Blog

Jung Sky povećao flotu još jednim C525A CJ2 mlažnjakom

04.05.2023. |
Jung Sky povećao flotu


Kako je lijepo napokon moći napisati ovo: Jung Sky je osnažio svoje operacije s još jednim zrakoplovom i sada u floti ima ukupno tri mlažnjaka tipa Cessna 525A CJ2.

U prvom tjednu travnja, zrakoplov registracije 9A-JSE (odmilja zvan Echo) dočekan je u našoj bazi u Zagrebu popularnim „vodenim pozdravom“ te je dva tjedna poslije dodan u AOC kompanije i pridružen komercijalnim operacijama. Echov prvi let pod Jung Sky logotipom bio je Zagreb – Linz te je dalje nastavio prema Beču, Kreti, Pisi, Nici, Santoriniju i dr. Ukupno je u svojoj prvoj smjeni i u prva dva tjedna operacija obišao 20 različitih destinacija.

S obzirom na činjenicu da smo povećali flotu, sljedeći korak za Jung Sky je jačanje tima. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, kompanija planira zaposliti minimalno osam ljudi uključujući pet novih pilota, jednu osobu u prodaji, jednu u operativnom centru te jednu u računovodstvu. Bude li sve išlo prema planu, Jung Sky bi uskoro trebao imati više od 30 zaposlenika, najviše od svog osnutka 2009. godine.
 

Izvrstan prvi kvartal 2023.

Krajem prošle godine pisali smo o tome kako smo našem portfelju usluga dodali ovlaštenu organizaciju za održavanje mlažnjaka tipa Cessna 525, 525A i 525B, dok smo početkom ove godine, u rekapitulaciji 2022., izvijestili o rastu ukupnog broja letova, broja letova s putnicima, broja pokrivenih destinacija te broja klijenata.

Iza nas je također i vrlo uspješan prvi kvartal 2023. tijekom kojeg je – u usporedbi s prosjekom prvih kvartala proteklih pet godina - ostvaren rast broja letova od ukupno 11,7 posto.

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us