Novosti & Blog

Jung Sky mlažnjak u novom spotu Eda Sheerana

01.07.2019. |
Jung Sky mlažnjak u spotu Eda Sheerana

Novi video spot mega popularnog britanskog pjevača Eda Sheerana, koji je već u prvom tjednu otkako je objavljen na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, ima i svojevrsni hrvatski „štih“.

Naime, u posljednjih 50-tak sekundi spota jedan od „aktera“ u spotu je i Jung Sky mlažnjak! Logotip naše aviotvrtke u posljednjoj minuti spota vidljiv je u nekoliko kadrova, a po izlasku ljubavnog para iz aviona u gornjem desnom kutu nazire se i hrvatska zastava.

Nije prvi put da smo naš avion ustupili za projekt ovakvog tipa, ali je ovo svakako bila jedna od najjednostavnijih suradnji dosad. Od starta to finiša sva komunikacija, kako s brokerima tako i s ekipom na snimanju, tekla je vrlo glatko zbog čega je ovo sve skupa bilo jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo za našu posadu“, rekao je naš CEO Krešimir Jung.

Aviotvrtka Jung Sky obavlja usluge poslovnih i privatnih letova prema destinacijama diljem Europe te sjeverne Afrike. Trenutna dva mlažnjaka imaju domet do 1.500 milja te lete prosječnom brzinom oko 800 km/h. Najčešće destinacije na kojima tvrtka operira su Nica, Rim, Milano, Ženeva, Venezia, Munchen, Pariz, Barcelona, London, Zurich, Berlin, dok su ljeti dosta popularne mediteranske destinacije

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us