Novosti & Blog

[ZAPOŠLJAVAMO] Tražimo novog pilota / prvog časnika (FO)

19.01.2023. |
Jung Sky zapošljava


POZICIJA:
PILOT / PRVI ČASNIK (m/ž) u aviokompaniji Jung Sky

ROK ZA PRIJAVU:
31. siječnja 2023.


OPIS POSLA

Jung Sky je privatna aviokompanija iz Hrvatske koja djeluje na tržištu poslovne avijacije. Osnovani smo prije više od 13 godina i trenutno zapošljavamo 26 osoba, od čega ukupno devet pilota. Našu flotu trenutno čine dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka, a letačke operacije uključuju više od 1200 letova godišnje na gotovo 200 aerodroma diljem Europe. Povremeno čak letimo i na mediteranske destinacije na sjeveru Afrike. 

Tražimo osobu koja će nam u svemu tome pomoći kao dio probranog, visokokvalitetnog rostera izvrsne reputacije u svijetu poslovne avijacije, a da svoj posao obavljaju na najvišoj mogućoj razini te sukladno imidžu nerijetko potvrđuju i naši dragi klijenti i putnici. 

Detaljnije o poslu ispričat ćemo ti uživo, a više o svakodnevici možeš saznati i iz gostovanja našeg kapetana i člana uprave Krešimira Junga te bivšeg kolege kapetana Filipa Schnaidara u emisiji 'Kod nas doma' na HTV-u iz ožujka 2021. 

Nudimo ti priliku da nam se pridružiš, upoznaš svijet poslovne avijacije, učiš i brusiš svoje vještine uz naše iskusne kapetane te postaneš dio vrlo lijepe i uspješne Jung Sky priče. 


OD KANDIDATA OČEKUJEMO:

  • važeći CPL + ATPL teorija
  • najmanje 150 sati ukupnog naleta
  • ME / IR i MCC
  • važeći Medical Class 1
  • minimum English Proficiency Level 4

Prednost: A-UPRT certifikat


KANDIDATU NUDIMO:

  • rad na neodređeno vrijeme uz probni rok
  • izazovnu i važnu poziciju u turbo zanimljivoj industriji poslovne avijacije
  • stimulativno okruženje sa super iskusnim i stvarno cool kolegama

Više informacija i fotografija o floti možeš pronaći OVDJE.Ukoliko si zainteresiran/a i zadovoljavaš navedene kriterije, pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku. 

E-mail na koji se trebaš javiti je [email protected], a rok je 31. siječnja 2023. do 23:59h

Slanjem prijave pristaješ na upotrebu i pohranjivanje osobnih podataka u svrhu selekcijskog postupka. Jung Sky će kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor, a provjere kandidata bit će sastavni dio selekcijskog procesa. 
 

Jung Sky traži pilote

 

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us