Novosti & Blog

Prvi službeni let našeg novog prvog časnika Lovre Junga

28.07.2022. |
Lovro Jung_Jung Sky


Fotkanje na Plesu dogovara se samo u posebnim prigodama, a ova je bila posebnija od svih jer našeg smo Lovru Junga ispratili na njegovu prvu službenu 'šihtu' u ulozi pilota u poslovnoj avijaciji i novog prvog časnika u Jung Skyu! Čestitamo Lovri od srca i želimo mu mirno nebo te puno uspješnih i zanimljivih letova.

Čestitke i našem Capt. Krešimiru Jungu kojem će letovi i iskustva koja dijeli sa sinom sigurno biti jedan od 'highlighta' duge i uspješne karijere. Vjerujemo da se malo toga može mjeriti s onim što je ovaj dvojac proživljavao tijekom Lovrinog prvog tjedna dok su zajedno našim Charliejem (9A-JSC) letjeli ka brojnim europskim destinacijama.

(Fotografije snimljene 18. srpnja 2022. u Zračnoj luci Zagreb, neposredno prije našeg leta Zagreb - Basel. Lovro i Krešo kasnije su tijekom svoje smjene prošli 14 različitih zračnih luka, a na neke od njih tijekom iste smjene sletjeli su više puta.)

 

Lovro Jung and Krešimir Jung_Jung Sky

 

Kresimir Jung and Lovro Jung_Jung Sky

 

Lovro Jung_Jung Sky

 

Lovro Jung_Jung Sky

 

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us