Novosti & Blog

Jung Sky postao ovlaštena organizacija za bazno održavanje mlažnjaka Cessna 525A CJ2

05.02.2024. |
Jung Sky ovlašten za bazno održavanje zrakoplova Cessna 525A CJ2


Godinu dana nakon što smo izvijestili da smo osnovali vlastitu Part-145 organizaciju za linijsko održavanje mlažnjaka tipa Cessna 525, 525A i 525B, zadovoljstvo nam je priopćiti da smo s prvim danima ove godine radovima i vještinama potrebnim za linijsko održavanje pridodali i one znatno kompleksnije pa tako od siječnja 2024. vrijedi da je Jung Sky ovlaštena organizacija za linijsko i BAZNO ODRŽAVANJE Cessna mlažnjaka tipa C525/C525A/C525B.

PRVI “ID 10” I DVIJE STANICE ZA ODRŽAVANJE

Odmah nakon što smo primili vijest o finalizaciji certifikacije za bazno održavanje, naš MRO tim započeo je sa svojim prvim “ID 10” servisom. Radovi su upravo u tijeku u Jung Sky hangaru na Aerodromu Varaždin, a zrakoplov na kojem se servis izvodi je naš 9A-JSE.

Podsjetimo, u sklopu svoje usluge održavanja zrakoplova Jung Sky sada ima dvije certificirane stanice: jednu u Zračnoj luci Zagreb (ZAG/LDZA) na kojoj po potrebi provodimo radove koji pripadaju domeni linijskog održavanja, a drugu u Varaždinu (LDVA) gdje smo u najmu hangara i nudimo uslugu baznog održavanja.

Više detalja o razlici linijskog i baznog održavanja, hangaru u Varaždinu te drugim zanimljivim temama vezanim uz Jung Sky odjel održavanja zrakoplova možete pronaći u razgovoru tjednika Lider s Krešimirom Jungom i Krešimirom Vlašićem iz rujna 2023.

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us