Novosti & Blog

Intervju s Capt. Krešimirom Jungom za Forbes Hrvatska

11.03.2024. |
Capt. Krešimir Jung


"Dok razgovaramo preko Whatsappa saznajemo da se naš sugovornik nalazi u hotelu u Jerezu, španjolskom gradu u blizini Gibraltara. Tog je jutra, naime, kapetan Krešimir Jung doletio mlažnjakom Cessna 525A CJ2 iz Firence, prevozeći jednog putnika, po svemu sudeći menadžera, a sutradan će ga vratiti u Italiju. Ima stoga slobodno poslijepodne, divno je vrijeme i prošetat će s kopilotom po Jerezu, biti turist, što je jedan od užitaka koji si ponekad može priuštiti u pilotskim smjenama kompanije Jung Sky koje obično traju 5-6 dana, pa tada na visinama od desetak kilometara prelijeće Stari kontinent uzduž i poprijeko."

Početak je to članka novinarke Gordane Grgas / FORBES Hrvatska, nastalog kao rezultat njezinog razgovora s kapetanom Krešimirom Jungom, jednim od dvojice osnivača Jung Skya te Krešimirom Vlašićem, direktorom za operativno poslovanje kompanije. Članak pod naslovom "Nije bilo upitno hoće li postati pilot, samo kada će to biti. A onda je osnovao i aviokompaniju", objavljen u nedjelju 3. ožujka 2024. možete pronaći na ovom linku.

 

 

Ovdje bukiraš Jung Sky newsletter i kontinuirano si u toku s probranom listom lijepih stvari koje nam se događaju. Ne davimo, samo smooth flying.

Follow us