News & Blog

Jung Sky postao ovlaštena organizacija za bazno održavanje mlažnjaka Cessna 525A CJ2

February 05, 2024 |
Jung Sky ovlašten za bazno održavanje zrakoplova Cessna 525A CJ2


Godinu dana nakon što smo izvijestili da smo osnovali vlastitu Part-145 organizaciju za linijsko održavanje mlažnjaka tipa Cessna 525, 525A i 525B, zadovoljstvo nam je priopćiti da smo s prvim danima ove godine radovima i vještinama potrebnim za linijsko održavanje pridodali i one znatno kompleksnije pa tako od siječnja 2024. vrijedi da je Jung Sky ovlaštena organizacija za linijsko i BAZNO ODRŽAVANJE Cessna mlažnjaka tipa C525/C525A/C525B.

PRVI “ID 10” I DVIJE STANICE ZA ODRŽAVANJE

Odmah nakon što smo primili vijest o finalizaciji certifikacije za bazno održavanje, naš MRO tim započeo je sa svojim prvim “ID 10” servisom. Radovi su upravo u tijeku u Jung Sky hangaru na Aerodromu Varaždin, a zrakoplov na kojem se servis izvodi je naš 9A-JSE.

Podsjetimo, u sklopu svoje usluge održavanja zrakoplova Jung Sky sada ima dvije certificirane stanice: jednu u Zračnoj luci Zagreb (ZAG/LDZA) na kojoj po potrebi provodimo radove koji pripadaju domeni linijskog održavanja, a drugu u Varaždinu (LDVA) gdje smo u najmu hangara i nudimo uslugu baznog održavanja.

Više detalja o razlici linijskog i baznog održavanja, hangaru u Varaždinu te drugim zanimljivim temama vezanim uz Jung Sky odjel održavanja zrakoplova možete pronaći u razgovoru tjednika Lider s Krešimirom Jungom i Krešimirom Vlašićem iz rujna 2023.

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

 

Jung Sky bazno održavanje zrakoplova

Here, you book yourself the always interesting Jung Sky newsletter which keeps you in touch with all the nice things that are happening to us. Don't worry, we won't be a nuisance, smooth flying is the only way we roll.

Follow us