Jung Sky ukratko


Jung Sky je aviokompanija za privatne charter letove osnovana 2009. godine i trenutno u timu okuplja 26 osoba među kojima je 8 pilota

Flotu u ovom trenutku čine tri Cessna 525A CJ2 mlažnjaka s kojima letimo na destinacije diljem Europe, Mediterana i sjeverne Afrike. Prije dolaska trećeg mlažnjaka (travanj 2023.) prosječan broj letova u jednoj godini bio je između 1150 i 1300 letova i to na više od 200 zračnih luka u 40-ak zemalja. Letove obavlja dvočlana posada, kapetan posade i kopilot, nerijetko i dva kapetana. Baza mlažnjaka, kao i sjedište kompanije je u Zagrebu

U razdoblju od listopada 2022. do siječnja 2024. našim letačkim operacijama dodali smo i ovlaštenu organizaciju za linijsko i BAZNO održavanje mlažnjaka tipa Cessna 525, 525A i 525B.
Usluge baznog održavanja obavljamo u hangaru koji se nalazi u Varaždinu, dok usluge linijskog održavanja, osim u Varaždinu, pružamo i u našoj bazi u Zagrebu. U slučaju AOG-a, stižemo gdje god nas zatrebate. 

 

Novosti, fotke i zanimljivosti o nama i našim letačkim operacijama možete pronaći i na našim društvenim mrežama:

FACEBOOK   LINKEDIN   INSTAGRAM

 

 

Do sada preletjeli

0
letova
0
nautičkih milja
0
sati
sigurnost

Sigurnost

Sigurnost je naš prioritet. Kako bismo to ostvarili, svaki naš avion održava se prema najstrožim pravilima koja nalažu regulatorna tijela. 
 

Iskusno osoblje i edukacija pilota

Iskusno letačko osoblje pažljivo je odabrano kako bi svojim znanjem osiguralo siguran i ugodan let. Naši piloti prolaze stalne provjere i usavršavanja u najboljim svjetskim centrima za obuku, a svakih šest mjeseci polažu testove na posebnom simulatoru kako bi se pripremili za sve vrste situacija.
 

Zakonska regulativa

Jung Sky podliježe europskoj zrakoplovnoj regulativi, strogo provodi zahtjeve i izuzetno rigorozne regulative, a u mnogima od njih je i iznad propisanih standarda.
 

Održavanje

Ovlaštena smo organizacija za linijsko i bazno održavanje mlažnjaka tipa Cessna 525, 525A i 525B.

Follow us