Sigurnost avijacije i kompanije Jung Sky

Posebnu smo pozornost posvetili održavanju najviše razine sigurnosti.

Sigurnost avijacije i kompanije Jung Sky

Posebnu smo pozornost posvetili održavanju najviše razine sigurnosti.

  • Zakonska regulativa

    Jung Sky podliježe europskoj zrakoplovnoj regulativi, strogo provodi zahtjeve te izuzetno rigorozne regulative, a u mnogima od njih je i iznad propisanih standarda.
  • Iskusni piloti

    Svojim znanjem, stalnim provjerama, usavršavanjima i seminarima u najboljim svjetskim centrima za obuku, naši piloti Vam pružaju sigurne i ugodne letove.
  • Razina održavanja

    Uslugu zaokružujemo najvišom mogućom razinom redovitog održavanja zrakoplova u ovlaštenim servisnim organizacijama diljem Europe.

A je li sigurno letjeti?

Jednom riječju – apsolutno. Dobro je poznata činjenica kako je zračni prijevoz najsigurniji oblik prometa upravo zato što se ne temelji na pokušajima i slučajnostima nego na čvrstim znanstvenim osnovama, visokoj i provjerenoj tehnologiji te vrhunskoj naobrazbi svih koji sudjeluju u provođenju i podršci svakoga pojedinog leta.

Kako to postižemo?

Iskusno letačko osoblje Jung Skya pažljivo je odabrano, kako bi svojim znanjem, stalnim provjerama i usavršavanjima u najboljim svjetskim centrima za obuku, pružilo siguran i ugodan let. Uvijek smo na ishodištu novih spoznaja kako bismo prihvatili nove metode i tehnologije zračnog prometa.

Edukacija pilota

Svakih šest mjeseci naši piloti polažu testove u posebnom stimulatoru koji ih priprema na sve vrste opasnih situacija.

Kvaliteta našeg rada priznata je na međunarodnoj razini

Udobno se smjestite u fotelje naših mlažnjaka – od samog smo početka kao temelj svog poslovanja postavili izuzetno visoke standarde izvrsnosti, sigurnosti i kvalitete, a kontinuirano se trudimo da bude još i bolje.