Važna obavijest: COVID-19

UPDATE VIJESTI: 19.3.2020.

Svima koji su na bilo koji način povezani s našim poslovanjem željeli bismo poručiti kako su nam sigurnost i zdravlje naših putnika i posade najvažniji. Situaciju s koronavirusom (COVID-19) pratimo iz minute u minutu, a također smo i u kontinuiranoj suradnji sa svim nadležnim zdravstvenim i javnim institucijama s ciljem implementacije svih potrebnih regulativa, zahtjeva i preporuka. 

Kako bismo u potpunosti i u svakom trenutku maksimalno zaštitili naše putnike i posadu, uveli smo dodatne procedure čišćenja i dezinfekcije naših zrakoplova te smo povećali količine sredstava za osobnu higijenu i dezinfekciju u samim zrakoplovima. Naš posebno oformljen krizni tim upravlja ovom situacijom 24/7, a naši su zaposlenici dosad bili te će nastaviti biti kontinuirano obavještavani o novim informacijama u Hrvatskoj te ostalim destinacijama na koje letimo. U slučaju novih preporuka nadležnih institucija, postupit ćemo u skladu s uputama i to u najkraćem mogućem roku.

Jung Sky nastavlja obavljati letove kada god i gdje god, pod uvjetom da je te letove moguće realizirati sukladno aktualnim regulativama.  

Ograničenja po pitanju putovanja sve se više primiču svom vrhuncu što nas sprječava da ponudimo let na svakom upitu koji primimo, ali naš odjel prodaje – zajedno s operativnim odjelom za organizaciju leta (flight dispatch / ops) – predani su pružanju pravodobnih i važnih informacija

Ako ste u potrazi za opcijama leta, naše su linije stalno otvorene (sales@jungsky.hr), a na upit odgovaramo u najkraćem mogućem roku. 
 

Jung Sky - Covid19 measures 1
Jung Sky - Covid19 measures 2

 

Jung Sky - Covid19 measures 3
Jung Sky - Covid19 measures 4

 

Follow us