Ukrcajte Se

Jung Sky galerija fotografija

Voljeli bismo da ste ovdje s nama. Ako ipak ne možete biti, nema problema. Pogledajte galeriju slika i doživite što to znači letjeti privatnim letom - razgledajte avion izvana, pilotsku kabinu, putnički prostor i sve ostalo što nudimo. Sve iz udobnosti vlastitog doma.

Jung Sky flota sastoji se od dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka. To je vrlo popularan poslovni avion za kratke i srednje dugačke letove koji bez problema operira s kraćih pista, što omogućuje korištenje velikog broja manjih aerodroma. Dolet mu je oko 2500 km (1400 nautičkih milja), a time je moguće doseći većinu odredišta u Europi i Sjevernoj Africi bez zaustavljanja. 

Opremljen je s dva mlazna motora koja osiguravaju miran i tih ugođaj u putničkoj kabini, pa su i duži letovi izuzetno udobni. Visina krstarenja od 13500 m jamstvo je ugodnog leta, jer su na tako velikim visinama turbulencije vrlo rijetka pojava.                                                                                           

Maksimalni kapacitet Cessne 525A CJ2 je 7 putnika te ima otprilike 30% veći dolet i 15% veću brzinu, zbog čega je vrlo popularan među klijentima. Ugodan let omogućava vam odmor ili održavanje sastanka.

flota